Всички Наши проекти

В дигиталния проект „Достъпна България“ сме вложили всички наши усилия, да направим по-достъпен светът за хората с предизвикателства в придвижването. Защото искаме България да е достъпна за всички, без изключения! Ние, от фондация „Достъпен свят“, заедно с екип от отдадени разработчици на програми и мобилни апликации, даваме всичко от себе си, за да направим най-добрата апликация. С помощта на нашите общи усилия, всеки човек в инвалидна количка или неговият придружител, ще знаят къде има инвалидно паркомясто, къде могат да намерят достъпен за инвалидна количка банков клон, къде могат да си платят телефона и тока без да се сблъскват със стъпала и прегради, или къде просто могат да похапнат и да се повеселят с приятели, в достъпна среда.

Апликацията „Достъпна България“ ще бъде 100 % безплатна за всички нейни потребители. Гарантирано, без каквато и да било финансова обремененост за ползващите я. Нула лева и 00 ст.!

В същото време това е трудоемко начинание, поддръжката на което изисква сериозен ресурс. Ако желаете да подпомогнете нашата дейност в опазването и развитието на тази апликация, моля да ни подкрепите.

Благодарим Ви!

[ufg id=1]